Traditionele Italiaanse pastasauzen

Sinds kort zijn er onder de merknaam Il Ristorante Grand'Italia drie nieuwe pastasauzen verkrijgbaar. De zongerijpte smaak van tomaat en basilicum ...

Sinds kort zijn er onder de merknaam Il Ristorante Grand’Italia drie nieuwe pastasauzen verkrijgbaar. De zongerijpte smaak van tomaat en basilicum geven Sugo al Pomodoro een bijzonder karakter en is bereid volgens traditioneel Italiaans recept. De pikante Sugo all’Arrabbiata bezit de authentieke smaak van tomaat, chilipeper en knoflook en is daarmee een typisch Italiaans product.

De Sugo alla Bolognese is een culinaire pastasaus met de karakteristieke smaken van tomaat en vlees en vormt een goede basis voor pastagerechten als lasagne, tortelloni en eierpasta. Alle drie varianten zijn volledig afgewerkte sauzen, die snel in een pastaschotel zijn te serveren.
Informatie: GranFood, Den Haag, tel. (070) 381 50 07 of info@granfood.nl.

Onderwerpen beheren

Mijn artikeloverzicht kan alleen gebruikt worden als je bent ingelogd.