Roberto Payer gm Waldorf Astoria Amsterdam

Roberto Payer gm Waldorf Astoria Amsterdam

Roberto Payer wordt de general manager van Waldorf Astoria Amsterdam. De geboren Italiaan is nauw betrokken bij de realisatie van het nieuwe ...

De benoeming van Roberto Payer als general manager van het Waldorf Astoria Amsterdam komt niet als een volledige verrassing en is sinds vandaag officieel. Het nieuwe hotel, dat wordt gerealiseerd in een voormalig bankgebouw aan de Keizersgracht, opent de deuren in het voorjaar van 2014.

Hilton Amsterdam

Payer is sinds 1991 general manager van Hilton Amsterdam en vanaf de start nauw betrokken bij de realisatie van het eerste Waldorf Astoria-hotel in Nederland. Hij is geboren in Italië, maar woont inmiddels al 43 jaar in ons land.

‘Roberto’s buitengewone kennis van de stad en zijn ruime ervaring in het leiden van luxe hotels maken hem de beste persoon voor deze functie’, aldus Jean Faivre, area vice president Western & Southern Europe bij Hilton Worldwide.

Payer gaat zijn nieuwe functie combineren met zijn huidige baan als general manager van Hilton Amsterdam.

Misset Horeca volgt bouw

Misset Horeca mag de realisatie van het hotel op de voet volgen. De redactie kreeg al een exclusieve preview en mocht de eerste visuals laten zien van de hoe de kamers worden. In Misset Hotel wordt de realisatie gevolgd door middel van een serie.

Het nieuwe Waldorf Astoria Amsterdam is het 25e hotel van Waldorf Astoria Hotels & Resorts.