nieuws

Bierkrattoren van 9 meter op caféterras

Café

Het terras van Café it Aude Beathûs op Schiermonnikoog wordt een weekend lang bezet door studenten van de Technische Universiteit Delft. Ze bouwen van bierkratten een grote vuurtoren op het caféterras.

Bierkrattoren van 9 meter op caféterras

De studenten zijn uitgenodigd door de kroeg om van 1330 bierkratten een vuurtoren te bouwen. De toren krijgt een hoogte van bijna negen meter. De stunt wordt gedaan omdat Café it Aude Beathûs dit jaar 25 jaar bestaat.

Vrijdagavond 13 april om 21.00 uur gaan de bouwers van start. De bouwtijd van de bierkratvuurtoren wordt geschat op vier tot vijf uur. Het gehele weekend is de toren te zien op het terras van het jubilerende café. De toren is volgens de studenten bestand tegen windkracht zes.

Zie ook:
Heineken naarstig op zoek naar bierkratten (jun, 2006)

Reageer op dit artikel