nieuws

De Boterlap heeft ook beste caféterras

Café

Naast de nummer 1-positie in de Terras Top-100 heeft De Boterlap ook de categorieprijs voor beste caféterras gewonnen. Brasserie De Badmeester wint in de categorie strandterras. Het beste restaurantterras is die van café-restaurant Veerhuis in Dordrecht. Hotel-restaurant De Uitkijk in Hellendoorn wint in de categorie beste hotelterras. De vier categoriewinnaars ontvangen stuk voor stuk een Award.

De Boterlap heeft ook beste caféterras

Dit jaar zijn voor het eerst categoriewinnaars aangewezen. Volgens de jury is dit gebeurd omdat het terras zoveel gezichten heeft dat het de moeite waard is om een aantal specifieke categorieën apart in het zonnetje te zetten.

» Bekijk hier de complete Terras Top-100

» Bestel hier een exemplaar van de Terras Top-100

Lees hier meer nieuws over de Terras Top-100:

Reageer op dit artikel