nieuws

De Kachel: ‘Asbak weg bij hoge straf

Café

Rookcafé De Kachel in Groningen overweegt bij een hoge straf van de rechter om de asbakken van tafel te halen. Dat laat Gerhard Sannes, ook wel ‘Pa Kachel’ genoemd, weten kort voor de uitspraak van de rechter.

De Kachel: ‘Asbak weg bij hoge straf

Vrijdagmiddag doet de rechter uitspraak in de eerste rookrechtszaak van Nederland. Dan hoort De Kachel of het wordt bestraft voor het herhaaldelijk negeren van het rookverbod.

Op HierMagHetWel.nl laat Sannes, ook wel ‘Pa Kachel’ genoemd, weten dat als de straf hoog is, De Kachel misschien wel de asbakken van tafel haalt. ‘Het belangrijkste is dat De Kachel open blijft’, aldus Gerard Sannes.

Eerder liet de eigenaar van De Kachel al weten dat er sowieso hoger beroep wordt aangetekend tegen de uitspraak van de rechter. Mocht De Kachel uiteindelijk noodgedwongen moeten sluiten, dan overweegt Sannes volgens eigen zeggen te emigreren naar Spanje.

Reageer op dit artikel