nieuws

Eigenares café vast na schietpartij

Café

De eigenares van het Rotterdamse café ’t Snippie zit vast na de dodelijke schietpartij bij haar kroeg. De 24-jarige Diana van H. is één van de vier verdachten die zijn gearresteerd na de moord op een 30-jarige Rotterdammer. De man overleed in het ziekenhuis aan zijn verwondingen.

Eigenares café vast na schietpartij

Ook de 34-jarige barvrouw van ’t Snippie zou zijn gearresteerd. De verdachten, waaronder ook twee mannen uit Rotterdam en Venlo, zijn direct na de schietpartij door de politie opgepakt. Het slachtoffer zou van Poolse komaf zijn, meldt het Algemeen Dagblad.

Agenten kwamen de nacht van donderdag op vrijdag vlak na sluitingstijd naar het café voor een vechtpartij. Eenmaal aangekomen bleek de ruzie beslecht met een vuurwapen. Onduidelijk is of dat in de zaak is gebeurd of ervoor.

Diana van H. was sinds november 2006 eigenaar van café t Snippie. Volgens omwonenden had ze er een gezellige kroeg van gemaakt. Regelmatig werden er themafeestjes gehouden. Ook voor afgelopen weekend stond een lentefeest gepland, maar dat is afgelast. Het café is tot nader order gesloten.

Reageer op dit artikel