nieuws

Meisje van 14 wil als 74-jarige naar disco

Café

Een veertien jarig meisje heeft geprobeerd om als 74-jarige vrouw een discotheek in het Zuid-Duitse München binnen te komen.

Meisje van 14 wil als 74-jarige naar disco

Ze wist dat ze als minderjarige geen kans zou maken om de discotheek binnen te komen en besloot het zekere voor het onzekere te nemen. Een goede kennis bewerkte haar identiteitspapieren en veranderde haar geboortejaar van 1995 in 1935. De kleinst mogelijke aanpassing, maar met grote gevolgen.

Portiers van de dansgelegenheid ontdekten de fraude omdat de jeugdige er gewoonweg niet uitzag als een dame van zeventig plus. Tegen het meisje is aangifte gedaan wegens misbruik van het identiteitsbewijs. De persoon die daadwerkelijk haar papieren aanpaste, moet rekening houden met een straf wegens het vervalsen van een document.

Reageer op dit artikel