nieuws

Nieuwe ijstap draait al maanden

Café

De ijstap van Heineken die deze week tijdens de lancering van de Amsterdamse Icebar officieel wordt geïntroduceerd, is al drie maanden in gebruik. In café De Driesprong in Landsmeer, net ten noorden van Amsterdam, stroomt al bijna honderd dagen het nieuwe Heineken Extra Cold uit de ijskoude tapkraan.

Nieuwe ijstap draait al maanden

Dat meldt De Telegraaf. Heineken opent donderdag The Amsterdam Icebar, een verrassend ‘hot’ horecaconcept in een bevroren omgeving. Daarbij wordt het nieuwe bier Heineken Extra Cold gepresenteerd. Het ijskoude bier stroomt met een temperatuur van rond het vriespunt uit een speciale bevroren tapkraan.

De Driesprong in Landsmeer tapt er al drie maanden met succes mee, gezien de foto bij het artikel in De Telegraaf. Naast De Driesprong is de tap sinds kort ook al in gebruik bij De Bierhalle in het Friese Grou en bij De Bolle in Tilburg. Heineken is niet de eerste met een ijstap. Interbrew introduceerde enkele jaren geleden al de bevroren tapkraan.

Reageer op dit artikel