nieuws

NK Latte Art zoekt horecaprofessionals

Café

Het Nederlands Kampioenschap Latte Art, dat op 11 en 18 april voorrondes heeft, kan nog een paar deelnemers uit de horeca gebruiken. Dat laat de organisatie weten. De grote finale van de ‘melkschuimkunstenaars’ is op 15 en 16 mei tijdens de beurs BeleefKoffie/BeleefThee in de Jaarbeurs in Utrecht.

NK Latte Art zoekt horecaprofessionals

Het enige dat je als deelnemer moet meenemen zijn melkkannen, eventuele etching-tools en stalen zenuwen, zo probeert de wedstrijdorganisatie horecaprofessionals warm te maken voor de wedstrijd.

In de finale op de beurs BeleefKoffie/BeleefThee strijden zes deelnemers om te titel Nederlands Kampioen Latte Art 2011. De finale wordt op 15 en 16 mei gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht. De winnaar mag mag namens Nederland deelnemen aan het World Latte Art Championship.

Eerdere winnaars van de melkschuimwedstrijd zijn onder andere de koffietoppers Onno van Zanten, Claudie Donderwinkel en Rose van Asten. Het NK Latte Art wordt georganiseerd door Dutch Coffee Promotion.

Reageer op dit artikel