nieuws

Strandtentmedewerkers doen lugubere vondst

Café

Medewerkers van een strandtent op het Duitse Oostzee-eiland Usedom hebben dit weekeinde een huiveringwekkende vondst gedaan tijdens het opstellen van strandkorven. Ze stuitten op het stoffelijk overschot van een man.

Strandtentmedewerkers doen lugubere vondst

Onderzoek door de politie wees uit dat het ging om het lichaam van een 60-jarige Pool. Hij werd vermist sinds augustus vorig jaar. Van een misdrijf is waarschijnlijk geen sprake.

De politie vermoedt dat de man heeft geprobeerd te schuilen voor onweer. De strandkorven, zitbanken met een dak en hoge leuningen, stonden achter elkaar opgesteld na afloop van het zomerseizoen. Het lijk werd zaterdag gevonden tijdens voorbereidende werkzaamheden voor het nieuwe strandseizoen bij de boulevard van de badplaats Heringsdorf.

Reageer op dit artikel