nieuws

Veiling inboedel Happydayzz Venue

Café

De inboedel van de failliete trendy discotheek Happydayzz Venue uit Culemborg wordt vanaf 24 april geveild op de website van Daanveilingen. Het gaat om goederen als een verrijdbare dj-unit, detectiepoortjes, een grote drankvoorraad, bankstellen, dranghekken en een ziekenhuisbed.

Veiling inboedel Happydayzz Venue

Via DaanAuctions.com kunnen geïnteresseerden online een bod uitbrengen. Happydayzz was een grote discotheek net buiten Culemborg. Het bestond uit twee zalen, een grand café en een grote ruimte met snackbar en relaxhoek.

De discotheek was beroemd in de Nederlandse partyscene en trok danceliefhebbers uit het hele land. Happydayzz ging op 30 december 2008 failliet.

DaanAuctions is het grootste online veilingbedrijf van faillissementen in de Benelux. Het verzorgde ook de faillissementen van de Michelinrestaurants Vossius en Imko’s.

Reageer op dit artikel