nieuws

VW+GP+TV=TG2 winnaar Meest gastvrije caféformule

Café

Gastvrijheid en wetenschap lijken elkaar te bijten. Maar op woensdag bewees Het Wijnhuis in Zwolle dat het ook samen kan gaan. Met de welhaast wiskundige formule VW+GP+TV=TG2 won het Grand Café de wedstrijd Meest gastvrije formule cafés.

VW+GP+TV=TG2 winnaar Meest gastvrije caféformule

VW+GP+TV=TG2 staat voor Verwachtingen Waarmaken+Gemotiveerd Personeel+Toevoegen Verrassing=Tevreden Gasten in het kwadraat. Dat vertelde gastheer Matteo Ruberto (foto) tijdens een presentatie van acht minuten aan de jury. Hoewel zenuwachtig bracht Ruberto het er vlot en goed vanaf.

De jury roemde het aparte gastvrijheidsbeleid in de Zwolse zaak van Theo Rumhaar en (binnenkort mede-eigenaar) Arjan Broekman. Die laatste kondigde ook aan dat er nog trainingen van het Gastvrijheidsgilde staan gepland voor het personeel.

Tweede en derde

De organisator van de wedstrijd, het Gastvrijheidsgilde, vaardigde ook twee juryleden af, Jeannine

Sok (foto) en (voorzitter) Paul Udo. De overige juryleden waren Taco van der Bijl van Misset Horeca Café Top100 winnaar Sjinkerij de Bobbel uit Maastricht en Ronald Huiskamp van Hospitality Concepts.

Zij bepaalden dat de overige twee finalisten, Wonder’s en de Stomme van Campen uit Kampen, respectievelijke tweede en derde werden. De eerste werd vertegenwoordigd door Roy van de Weel en Marianne Chrispijn (Wonder’s Schagen) en de Stomme van Campen door eigenaar David Lemstra.

Reageer op dit artikel