nieuws

Ex-Latte Art-kampioen start koffiebranderij

Café

Voormalig Latte Art-kampioen van Nederland, Onno van Zanten, start een eigen koffiebranderij. Samen met zijn compagnon Florian Hessel is hij Stooker Roasting Company in Amsterdam gestart.

Ex-Latte Art-kampioen start koffiebranderij

De koffiebranderij Stooker Roasting Company is gevestigd aan het Kastanjeplein, aan de rand van het centrum van Amsterdam en dichtbij Artis. Van Zanten en Hessel willen voornamelijk een koffiebranderij zijn, maar gaan later dit jaar op zaterdag de deur ook openen voor het cuppen en proeven van koffie.

Onno van Zanten werd in 2008 Nederlands kampioen Latte Art en vertegenwoordigde ons land het jaar erop tijdens het wereldkampioenschap in Duitsland. Van Zanten werkte enige tijd voor Douwe Egberts en was de laatste jaren actief met meerdere koffieprojecten.

Reageer op dit artikel