nieuws

Gronings café moet tijdelijk deuren sluiten om drugs

Café

Het Elfde Gebod aan het Schuitendiep in Groningen wordt op last van burgemeester Peter den Oudsten vanaf vrijdag voor drie maanden gesloten. De politie hield afgelopen weekend een grote zoekactie in het café en vond er een kleine hoeveelheid harddrugs.

Gronings café moet tijdelijk deuren sluiten om drugs

Dat meldt RTV Noord.  De woning boven de horecagelegenheid werd doorzocht. Ook werden alle gasten in het café gefouilleerd. Wapens werden er niet aangetroffen. Het onderzoek werd gestart na een tip dat in de kroeg wordt gehandeld in drugs en dat de Wet wapens en munitie zou worden overtreden.

Sluiting aanvechten

De eigenaar van het café gaat de sluiting aanvechten, omdat hij het er niet mee eens is. Hij zou per brief over het besluit zijn geïnformeerd.

Reageer op dit artikel