nieuws

Bagels & Beans Haarlem verkozen tot beste horeca flexplek

Café

Bagels & Beans in Haarlem is woensdag tijdens de Nationale Flexplektest verkozen tot de beste horeca flexplek.

Bagels & Beans Haarlem verkozen tot beste horeca flexplek

Rodney Voogel, directeur van ASUS Benelux:  ‘Met de Nationale Flexplektest helpen we zelfstandige professionals zo efficiënt mogelijk te werken, door te laten zien waar zij het beste hun laptop kunnen openklappen’.

Testteam

Een team, bestaande uit journalisten, bloggers, ondernemers en een hoogleraar, testte de afgelopen weken talloze flexplekken en oordeelde op de volgende punten: Hoe snel is het internet? Zit je op een pijn-in-mijn-lijf werkstoel of lig je lekker uitgeteld op een loungebank? Hoe hoog is het hipstergehalte? En hoe smaakt de koffie?

Bagels & Beans Haarlem

De Bagels & Beans in Haarlem kwam in de categorie ‘horeca flexplek’ als beste uit de bus. Journalist en tester Ingelise de Vries: ‘De combinatie van vriendelijk personeel, goede koffie met rustig geroezemoes op de achtergrond maakt de Bagels & Beans het ideale koffietentje om lekker een paar uur te werken’. De Ysbreeker uit Amsterdam eindigde op de tweede plaats, gevolgd door Grand Café Usine in Eindhoven.

Reageer op dit artikel