nieuws

Amsterdamse Brunchroom wil het ‘net even anders’

Café

Pompoen-kurkuma soep met gefrituurde salie en geroosterde amandelen. Versgebakken kardemomwafels met vijgen, bramen en bosbessen. Of een in avocado gegrild ei met gerookte zalm en chilivlokken. Bij de nieuwe ontbijt- en lunchformule Brunchroom in de Amsterdamse Czaar Peterbuurt worden gerechten geserveerd die ‘net even anders zijn’.

Amsterdamse Brunchroom wil het ‘net even anders’

In de brunchroom wordt de menukaart ieder seizoen aangepast. Horecaondernemer Steven Jansen (35) opent de zaak met behulp van crowdfunding via CrowdAboutNow. Na 4 weken staat de teller  op €24.000. ‘Ik ben overdonderd door de positieve reacties, van vrienden, familie maar ook veel buurtbewoners’, zegt Jansen.

In ruil voor financiële steun geeft Jansen na afloop van de campagne een feest voor zijn investeerders. Brunchroom opent naar verwachting in mei haar deuren. ‘Ik wil een culinaire revolutie ontketenen in het veel te veilige Amsterdam’,  aldus de ondernemer.

Reageer op dit artikel