nieuws

Lockers voor tas en jas voor gasten café

Café

Café Dépôt in België is de diefstal van jassen en tassen zat. De uitbaters hebben lockers laten plaatsen waarin gasten hun waardevolle spullen kunnen opbergen.

Lockers voor tas en jas voor gasten café

De uitbaters van Café Dépôt in Turnhout zijn het zat. Klaas Michielsen, Lander Lenaerts en Stef Hesbeens hebben vijftig lockers laten plaatsen zodat gasten kunnen genieten van een avondje uit zonder zich druk te maken om hun waardevolle spullen.

Onlangs raakte een bezoekster van Café Dépôt haar handtas kwijt tijdens een avondje uit. Twee mannen veroorzaakten opzettelijk een opstootje, waarna een van de twee ongemerkt een handtas van een barkruk graaide.

De camerabeelden laten zien dat de man de tas onder zijn jas steekt en naar buiten loopt. De ondernemers kampen vaker met dit soort praktijken en zijn het beu. ‘Onze camera’s voorkomen geen diefstal.’

De lockers kosten een euro en er kunnen zes tot zeven jassen in. ‘Een bewaakte garderobe zien we niet zitten. Dan moet je de hele avond iemand bij plaatsen.’

 

Reageer op dit artikel