nieuws

Tribes Café met Maori gerechten opent deuren in Den Haag

Café

Het Tribes Café in Den Haag opent op woensdag 9 maart de deuren. Gerechten op de kaart zijn gebaseerd op het leven van de Maori, de hero-tribe.

Tribes Café met Maori gerechten opent deuren in Den Haag

Tribes is een kantoorconcept dat ook voorziet in flexibele verhuur van bedrijfsruimte. Partner Maas is trots om samen met Tribes invulling te geven aan dit nieuwe concept. De gerechten op de menukaart bevatten ingrediënten die van belang zijn in traditionele Maori gerechten, zoals lam, verschillende vissoorten en zoete aardappel.

Tribes oprichter Eduard Schaepman: ‘Tribes laat zich inspireren door de 34 oude nomadische stammen over de hele wereld.’ Elke locatie heeft een ‘hero-tribe’, een stam die centraal staat in de vestiging. Invloeden, rituelen en verborgen schatten van die stam zijn terug te vinden in de inrichting. De eerste buitenlandse vestiging werd op 11 december 2015 geopend.

Reageer op dit artikel