nieuws

Doe mee aan de Melvita Professional koffiewedstrijd

Café 1499

Van Oordt organiseert dit jaar voor het eerst de Melvita koffiereceptenwedstrijd. Om mee te doen bedenk je een koffierecept met Melvita professional honing.

Doe mee aan de Melvita Professional koffiewedstrijd

Het koffierecept mag ook andere ingrediënten bevatten, zoals kruiden, specerijen, nootjes etc. De winnaar wordt beloond met een goud vergulden Motta melkkan (75cl) ter waarde van 120 euro.

Er zijn twee selectierondes. In de eerste ronde beoordeelt de jury de recepturen op basis van originaliteit en presentatie. De vijf besten gaan door naar de tweede ronde.  In ronde 2 beoordeelt de jury de recepten nog op smaakbalans, mondgevoel en textuur.

Beste koffierecept

 

koffiereceptIedereen die kans wil maken op een goud vergulden Melvita melkkan moet aan de slag met het bereiden van een heerlijke koffiecreatie. Zend je receptuur, inclusief foto vóór 1 april 2018 in door middel van het deelnameformulier. De jury wordt extra enthousiast van een filmpje van the making of.  De ingestuurde filmpjes worden pas na de uitslag gepubliceerd om de wedstrijd eerlijk te laten verlopen.

Reageer op dit artikel