nieuws

Koffie Top 100-winnaar Coffeelicious breidt uit naar Den Haag

Café 759

Voormalig winnaar van de Koffie Top 100 Coffeelicious uit Dordrecht opent op 1 november een vestiging in Den Haag. Het is de vijfde vestiging van Coffeelicious.

Koffie Top 100-winnaar Coffeelicious breidt uit naar Den Haag

Coffeelicious maakt het bericht wereldkundig via Facebook. ‘It’s official, 1.11.2018 opent Coffeelicious Den Haag’. Verdere details zijn niet bekend gemaakt. Coffeelicious Breakfast & lunchroom serveert naast koffies, ontbijt, high-tea en lunchgerechten ook huisgemaakte taarten.

De eigenaren van het Dordtse familiebedrijf  zijn Peter en Joan Buitenhuis en Marc en Fiona Stoger. In 2014 won Coffeelicious Dordrecht de Koffie Top 100, in 2016 eindigde de net geopende vestiging in Rotterdam knap op de vierde plek.

Coffeelicious opent taartenbakkerij

Coffeelicious opent taartenbakkerij

Reageer op dit artikel