nieuws

Planet Oedipus: twee dagen bier, muziek, eten en kunst

Café 569

De Amsterdamse brouwer Oedipus houdt zaterdag 11 en zondag 12 augustus opnieuw zijn Planet Oedipus. Het festival, waar kunstenaars en muzikanten het bier-gedeelte omlijsten, vindt voor het tweede jaar op rij plaats op de stadsboerderij NoordOogst in Amsterdam-Noord.

Planet Oedipus: twee dagen bier, muziek, eten en kunst

Bierbrouwer Oedipus strijkt zaterdag 11 en zondag 12 augustus voor de tweede keer neer op stadsboerderij NoordOogst in Amsterdam-Noord. Dan vindt Planet Oedipus weer plaats. Een weekend lang bier, muziek, eten en kunst.

Planet Oedipus: 25 brouwers uit 9 landen

Op Planet Oedipus zijn 25 brouwers uit meer dan 9 verschillende landen aanwezig. Van thuisbrouwers tot internationale top. Ook is er eten ‘bereid door lokale helden’, zoals Brandt & Levie en the Beef Chief én ijs met bier smaak. In de Oedipus Taste Garden zijn er iedere dag drie psychedelische proeverijen om bij te wonen.

Lees ook:

Lees ook:

Het weekend wordt verder ingekleurd door performances van Franse kunstenaar Joseph Marzolla en crew. Een dj en livemuziekprogrammering wordt verzorgd door Sugarfactory en BlipAgency, met onder andere Omni uit de VS en fluitist Ronald Snijders.

Kaarten zijn hier te verkrijgen.

Reageer op dit artikel