nieuws

Terras Top 100 2019: Draag de Parel van het Jaar voor

Café 2420

Terras Top 100 2019: Draag de Parel van het Jaar voor
Annemarie Bruines, De Parel van de Terras Top 100 2018, met haar werkgevers van De Groes in Zelhem.

Alle deelnemers aan de Terras Top 100 2019 mogen één medewerker nomineren voor de Parel van het Jaar. Wie heeft zich onmisbaar gemaakt, wie blinkt uit, wie verdient een pluim of juist een steuntje in de rug? Diegene kan genomineerd worden voor de Parel van het Jaar.

Ieder jaar wordt tijdens de Terras Top 100 één medewerker in het zonnetje gezet. Ondernemers die deelnemen aan de Terras Top 100 mogen allemaal één werknemer nomineren voor de prestigieuze titel. Wie verdient een pluim? Wie heeft zich onderscheiden? Wie maakt zich onmisbaar? Wie verdient een steuntje in de rug? Wie is de topper in jouw zaak die wat aandacht verdient?

Ondernemers die zo iemand in de zaak hebben, kunnen deze nomineren voor de Terras Top 100 Parel van het Jaar. Waar het daarbij vooral om draait is de motivatie. Wie de beste, mooiste en/of leukste motivatie schrijft wordt geselecteerd door de redactie van Misset Horeca. Belangrijk is daarbij wel dat dit verborgen blijft voor De Parel. Die wordt pas bekendgemaakt op het Terras Top 100 Event, maandag  8 juli bij ’t Gerecht in Heerenveen.

Zo nomineer je De Terras Top 100 Parel

Ondernemers die een medewerker willen nomineren voor De Terras Top 100 Parel van het Jaar, kunnen dat doen door een mail met een motivatie te sturen naar terrastop100@vakmedianet.nl, onder vermelding van De Parel 2019.