nieuws

Nieuw concept La Vie

Catering

‘Stewardessen’ met bijbehorende cateringwagentjes. Eén van de onderdelen van een nieuw cateringconcept van La Vie Catering. De Nijmeegse onderneming verzorgde op een ludieke manier de catering op het event Brancheborrel van zusterblad FZ.

Nieuw concept La Vie

Voor het eerst organiseerde FZ (Feestelijk Zakendoen) haar Brancheborrel in samenwerking met een ander bekend eventblad High Profile. ‘De samenwerking tussen FZ en HighProfile en de organisatie van ID & Concept Company samen met OGZ resulteerde maandagavond in een drukbezochte borrel’, meldt hoofdredacteur Sjoerd Weikamp van FZ.

De eventmagazines gaven acte de presence op de beurs Festivak in Rosmalen. ‘Gezellig druk veel geklets, goed entertainment een zeer gevarieerd en geslaagd cateringconcept van La Vie Catering en dus een prima borrel. Dat was de algemene reactie van de vele honderden eventcollega’s’, aldus Weikamp.

La Vie presenteerde zich onder meer met medewerksters die verkleed als stewardessen vanuit speciaal daarvoor vervaardigde ‘vliegtuigkarretjes’ (foto) food en drinks aanboden aan de bezoekers. Ook was de al wat bekendere Febo-wand aanwezig.

Kijk hier voor de foto’s van de Brancheborrel voor de eventbranche.

Reageer op dit artikel