nieuws

Programma Eerste Nationaal Catering Congres bekend

Catering

Cijfers, trends en discussie. Dat zijn de belangrijkste ingrediënten van het Eerste Nationaal Catering Congres. Dit door Misset Catering en Elsevier Business Events georganiseerde congres wordt 8 november gehouden in de universiteit van Wageningen. Aansluitend worden de Misset Catering Awards uitgereikt.

Programma Eerste Nationaal Catering Congres bekend

De nieuwste cijfers en trends op het gebied van contractcatering worden gepresenteerd door Theo van Brussel. Hij put uit het Nationaal Catering Onderzoek van ‘zijn’ Foodstep. De Nederlandse Vereniging van Erkende Partycateraars (NVEP) toont de nieuwste cijfers en trends in de wereld van partycatering.

Een panel met Bianca Wester van contractcateraar SAB Catering (tevens Veneca-lid), partycateraar Hans van der Linde (Van der Linde Party Productions) (NVEP-lid) en consultant/trendwatcher Ronald Huiskamp reageren op de uitkomsten van de onderzoeken. Onder leiding van moderator Hans Steenbergen (hoofdredacteur Misset Catering en Misset Horeca) gaan ze in discussie. Ook het publiek wordt gevraagd stelling te nemen.

Na de pauze spreekt Harold Janssen over de menselijke factor in management, houdt René Koster van Wageningen Universiteit & Research een presentatie over het Restaurant van de Toekomst en vervolgens is er een rondleiding door het restaurant, Futurum geheten.

Het Eerste Nationaal Catering Congres kent als thema The Joy of Choice, via deze link kunt u zich inschrijven. Aansluitend volgen de uitreikingen van de Misset Catering Awards. Klik hier voor het volledige programma.

Reageer op dit artikel