nieuws

Arjan van Dijk Groep motor van dansshowFuerza Nova

Catering

Gevonden! Theaterproducent Kees Janssen baalde flink toen ‘zijn’ dansshow Fuerza Nova niet door dreigde te gaan. Met de Arjan van Dijk Groep als partner en motor achter de show is het nu volle kracht vooruit.

Arjan van Dijk Groep motor van dansshowFuerza Nova

In oktober vorig jaar meldde Misset Catering nog dat Fuerza Nova een catering- of horecapartner zocht. Die werd al redelijk snel gevonden, tot groot geluk van Kees Janssen, de producent van de show. Hij baalde als een stekker toen de try-outs geen vervolg kregen.

En dat zou zonde zijn, want Fuerza Nova is een spectaculaire streetdance show met een professionele danscast, energieke optredens, een live band en liefst vier podia. De Arjan van Dijk Groep zag de mogelijkheden en ging het partnerschap onlangs aan.

De eerste try-out werd gegeven in Jaiselings Royal Palace. Daarvoor werden zo’n 500 relaties uitgenodigd door de Arjan van Dijk Groep. Die gaat de show als (zakelijk) evenement in de markt zetten. Aan het concept worden arrangementen met f&b verbonden.

Volgens Janssen gaat Fuerza Nova ook op vaste locaties spelen voor losse kaartverkopers. ‘Liefst in combinatie met groepen die de Arjan van Dijk Groep binnen haalt’, aldus Janssen. De show wordt ook gepresenteerd tijdens beurs Event 11 in de Jaarbeurs.

Meer party- en eventcatering:

Reageer op dit artikel