nieuws

Beyoncé op de bres voor gezonde schoolkantine

Catering

Weer een stimulans voor de gezonde schoolkantine. Hadden we op 19 april de Dag van de Gezonde Schoolkantine, nu hebben we popidool Beyoncé die de schoolkantine heeft uitverkoren om daar de videoclip van Move Your Body op te nemen. Natuurlijk pas nadat ze daartoe werd aangespoord door een aantal organisaties.

Beyoncé op de bres voor gezonde schoolkantine

De track en videoclip horen bij de landelijke Amerikaanse campagne Let’s Move! Flash Workout. Gesteund door Michelle Obama en Beyoncé probeert de NAB Education Foundation scholieren aan te sporen om meer te bewegen. Ook in de VS is dat nodig.

De scholieren in de clip lijken geen problemen te hebben met bewegen. Beyoncé wordt omringd door vrolijk dansende jongeren die in verschillende dansstijlen swingen op Move Your Body. Zo zie je een vleugje salsa, dancehall en zelfs de running man komt erin terug.

Reageer op dit artikel