nieuws

Bijzondere nieuwe locatie partycateraar Van der Linde

Catering

Van der Linde Catering + Evenementen uit Rotterdam heeft een bijzondere nieuwe locatie aan haar portefeuille toe mogen voegen. Het gaat om de geheel gerenoveerde Stadsgehoorzaal Vlaardingen. Eerdere samenwerking beviel beide partijen zo goed dat er een exclusief contract is gesloten.

Bijzondere nieuwe locatie partycateraar Van der Linde

Vanaf de heropening van Theater en evenementenlocatie Stadsgehoorzaal Vlaardingen ontstond er een succesvolle samenwerking. Dit beviel zo goed dat beide partijen besloten hebben de samenwerking in 2009 voort te zetten. ‘De synergie is bezegeld met een contract’, aldus Van der Linde. De overeenkomst voor 2009 is woensdag getekend.

Na een twee jaar lange renovatie is de locatie in september 2007 opnieuw geopend. ‘Het bijna 60 jaar oude theater heeft een geheel nieuwe uitstraling gekregen, waarbij de sprekende details van de creatie van architect Sybold van Ravesteyn benadrukt zijn’, vertelt directeur Sandra Bruinsma. ‘Zo is het gebouw in glas gehuld, waardoor de bezoekers van binnen de originele architectuur goed kunnen zien. Een ingrijpende verbouwing was noodzakelijk, maar we hebben rekening gehouden met de oorsprong van het gebouw. Door de historische waarde te combineren met moderne architectuur is een schitterend resultaat ontstaan.’

Hoogwaardig

‘Na de heropening vorig jaar heeft Van der Linde Catering + Evenementen diverse malen de culinaire invulling verzorgd voor de evenementen in de Stadsgehoorzaal Vlaardingen. De samenwerking verliep erg prettig en bleek voor ons, maar ook voor de Stadsgehoorzaal, interessante mogelijkheden te bieden voor de toekomst’, aldus Hans van der Linde. ‘Door deze samenwerking kunnen wij ons locatieaanbod uitbreiden en kan het theater haar gasten voorzien van hoogwaardige catering.’

‘Drie bekende cateraars smoelen totaal anders’

‘Van der Linde caterde Iphone-feest’

‘Van der Linde krijgt nieuw pand’

Reageer op dit artikel