nieuws

Compass Group wil omzet verdubbelen

Catering

Hoewel de integratie van Avenance nog in volle gang is, denkt managing director Paul Tijs van Compass Group al na over nieuwe kansen. Hij wil hiermee de omzet van de cateraar verdubbelen van 300 naar 600 miljoen euro, meldt Out of Home.

Compass Group wil omzet verdubbelen

Thijs: ‘Compass Group heeft een groeistrategie. En hoe hard en goed we ook werken: in de concurrerende Nederlandse markt kunnen we het doel van 600 miljoen euro omzet nooit alleen bereiken door meer klanten binnen te halen. Daarom zijn nieuwe overnames nodig.’

Behalve de zoektocht naar interessante partijen staan er volgens Tijs nog meer uitdagingen te wachten de komende jaren. ‘Het toenemende aantal (Europese) aanbestedingen is een probleem. Als je de voorwaarden in ogenschouw neemt, dan vraag je je wel eens af of het de moeite wel loont.’