nieuws

Cormet draait prijsverhoging terug

Catering

Een scholencateraar die zijn prijzen verhoogt mag rekenen op kritische reacties van de achterban. Dat ondervond Cormet dat de prijzen verhoogde maar stuitte op hevige weerstand. De prijzen zijn inmiddels weer verlaagd.

Cormet draait prijsverhoging terug

Cateraar Cormet heeft bij Hogeschool Saxion in Enschede een aantal weken te hoge prijzen gerekend voor het eten en drinken, zo meldt het hogeschoolmagazine Sax van Hogeschool Saxion.

De prijzen zijn ondertussen weer terug op het niveau van vorig studiejaar. De cateraar mag volgens het contract met de hogeschool alleen op 1 januari de prijzen verhogen. Het is nog niet duidelijk, zo meldt het hogeschoolmagazine, hoe de studenten en de medewerkers gecompenseerd gaan worden.

Reageer op dit artikel