nieuws

Foodservicetak moet omzetmaker Hutten worden

Catering

Hutten@home moet een belangrijke omzetmaker voor de gelijknamige cateraar uit Veghel worden. De culinaire service is nu dan ook rigoureus vernieuwd maar vooral uitgebreid. Het moet leiden tot schaalvergroting in de ambachtelijke keuken van het Culinair Centrum van Hutten.

Foodservicetak moet omzetmaker Hutten worden

Volgens Hutten biedt het nu als eerste in Nederland een breed aanbod van complete culinaire pakketten voor iedere gelegenheid aan. Deze zijn via de speciale website te bestellen. De lancering van de nieuwe website betekent concreet dat Hutten@home vanaf nu voor ieder speciaal moment in een mensenleven een culinair pakket biedt.

‘Heerlijk picknicken met het gezin, romantisch samen dineren, stijlvol zakelijk lunchen, uitgebreid thuis koken met vrienden of flink uitpakken met hapjes en drankjes op uw thuisfeest’, geeft Hutten alvast enkele voorzetjes. Al wordt ook nadrukkelijk gericht op de zakelijke en professionele markt. En dan met name betreffende maaltijdverzorging voor de institutionele sector.

Ambitie

Maar de ambitie van Hutten@home reikt verder dan alleen het aanbieden van complete pakketten aan zowel de zakelijke als de particuliere gast zegt projectmanager Erik Habraken: ‘Hutten@home past in onze strategie om schaalvergroting te realiseren in de ambachtelijke keuken van ons Culinair Centrum in Veghel. De foodservice tak waar Hutten@home deel van uitmaakt, moet in 2012 goed zijn voor zo’n 25% van de totale omzet van Hutten.’ Zo moet een gezonde omzetspreiding worden gerealiseerd.

Meer nieuws over Hutten Catering:

Reageer op dit artikel