nieuws

Mini-espressobar voor kantoor gelanceerd

Catering

Stonhenge Coffee Company lanceert een espressobar voor kantoren. De naam: CoffeeQube. Voorlopig draait er een pilot bij een grote, nog onbekende bank in Nederland.

Mini-espressobar voor kantoor gelanceerd

Eigenaar Guido Dam noemt het in Out of Home Shops een ‘compacte, Plug and Play espressobar van zes vierkante meter’.

Er is concurrentie met de gratis koffieuitgifte bij de automaat, erkent Dam. ‘Maar we merken dat steeds meer mensen bereid zijn te betalen voor goede koffie.’ Bij CoffeeQube is volgens hem betere kwaliteit koffie te krijgen, bereid door een barista.

Op de plek waar de eerste CoffeQube staat wordt volgens de eigenaar in de eerste maand al voor 6000 euro aan koffie verkocht. Inmiddels hebben diverse andere partijen, waaronder Unilever en het AZM in Maastricht ‘concrete interesse’ in het concept getoond.