nieuws

Oprichter Grand Catering vertrekt

Catering

Wim Wiersma (foto) gaat weg bij ‘zijn’ Grand Catering. De oprichter en huidig commercieel directeur van het partycateringbedrijf vertrekt dit voorjaar. Zijn opvolger wordt Boudewijn de Waard, de algemene leiding blijft in handen van Pieter Aalbers.

Oprichter Grand Catering vertrekt

Wiersma wil zich ‘gaan toeleggen op zijn andere bedrijven en belangen’. Hij richtte Grand Catering, met zijn toenmalige compagnon, 17 jaar geleden op. Enkele jaren geleden werd het een label van Jaarbeurs Catering Services. Grand Catering is gevestigd in Nieuwegein.

De moedermaatschappij zegt Wiersma’s vertrek te betreuren. ‘Maar het is voor Wim tijd om het roer volledig uit handen te geven’. Wiersma: ‘De organisatie staat en is klaar voor de toekomst. Ik heb er veel vertrouwen in en laat Grand Catering met een gerust hart achter als zelfstandig label binnen Jaarbeurs Catering Services.’

Wiersma wordt in functie opgevolgd door Boudewijn de Waard (op de foto hieronder rechts). De algemene leiding blijft in handen van Pieter Aalbers (links). Wiersma blijft overigens betrokken voor speciale projecten. Daarnaast zal hij een ambassadeursrol blijven vervullen voor Grand Catering.

:

Grand Catering gaat klimaatneutraal cateren

Grand Catering doet partycatering voor Colour Kitchen

Klimaatneutrale nieuwjaarsborrel Grand Catering

Meer partycatering nieuws:

Reageer op dit artikel