nieuws

Sanday’s neemt meerderheidsbelang in De Belegde Boterham

Catering

Sanday’s Bakeries heeft een meerderheidsbelang genomen in De Belegde Boterham. De Belegde Boterham, specialist in luxe vergaderlunches, heeft vestigingen in Houten, ’s-Gravenzande, Eindhoven en nu ook in Amsterdam.

Sanday’s neemt meerderheidsbelang in De Belegde Boterham

De Belegde Boterham is opgericht in 2006. De authentieke vergaderlunch, gepresenteerd in een rieten mand, is snel een begrip geworden. Het ambachtelijk gebakken desembrood van de warme bakker staat garant voor ouderwets genieten, aldus Sanday’s.

Oprichter van De Belegde Boterham, Onno Knoppert: ‘Door de fusie met Sanday’s kunnen we versneld een landelijk netwerk realiseren waardoor we met één uniforme kwaliteit onze klanten in heel Nederland kunnen bedienen.’

Sanday’s staat vooral bekend om haar shop-in-shop locaties, in karton verpakte sandwiches en andere vers producten zoals panini, broodjes en salades uit eigen keukens onder de merk namen Sanday’s Bakeries en The Green Range.

Wessel Wessels, oprichter van Sanday’s: ‘Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe markten die aansluiting vinden bij onze core business. De kraakverse vergaderlunch van De Belegde Boterham sluit hier perfect op aan.’

Thimo Duiven, algemeen directeur van Sanday’s, zal samen met Onno Knoppert de directie gaan voeren over De Belegde Boterham.

Reageer op dit artikel