nieuws

Sodexo-directeur wordt topman bij ISS Facility Services

Catering

Directeur Foodservice van Sodexo Nederland, Peter van der Vorm, wordt de nieuwe algemeen directeur van ISS Facility Services in Utrecht. Van der Vorm zal die functie vanaf 1 februari 2010 uit gaan voeren.

Sodexo-directeur wordt topman bij ISS Facility Services

Hij volgt bij ISS Facility Services Jan Bekke op, die sinds september 2008 interim algemeen directeur is. ‘Er is voor 1 februari gekozen om Sodexo de gelegenheid te geven een goede opvolger voor mij te vinden’, licht Van der Vorm (47) toe. ‘Ook is er de tijd om het werk goed over te dragen. Bovendien had ik te maken met een opzegtermijn.’

Van der Vorm was maar liefst 20 jaar in dienst bij Sodexo Nederland. Hij vervulde er diverse management functies. Zijn huidige functie bij Sodexo is Directeur Food Services. Daarvoor was Van der Vorm eindverantwoordelijke voor de divisie Facility Management.

Schoonmaakimago

‘Ik ben nu 47, als ik nog eens ergens de eindverantwoordelijke wil zijn is nu het moment aangebroken. ISS heeft een geweldig groeipotentieel. Een van mijn doelen is ISS een duidelijke marktpositie geven. Het bedrijf moet wegkomen van het schoonmaakimago. ISS voert een breed facilitair pakket uit.’

Bekke en COO Western Europe Martin Gaarn Thomsen van de in Denemarken gevestigde wereldwijde speler. ‘Wij zijn blij met de benoeming van Peter en wensen hem veel succes bij de verdere ontwikkeling van ISS in Nederland.’

Meer nieuws over ISS en Sodexo: