nieuws

Sven Kramer opent Nationaal Schoolontbijt

Catering

Schaatskampioen Sven Kramer schaatst maandag 27 oktober met een aantal schoolklassen naar ontbijttafels in Utrecht om daarna gezamenlijk met de kinderen te ontbijten. Hij opent daarmee de Week van het Nationale Schoolontbijt waaraan een half miljoen schoolkinderen en 2200 basisscholen meedoen.

Sven Kramer opent Nationaal Schoolontbijt

Doel is kinderen te leren dat het goed is voor de gezondheid en schoolprestaties om de dag met een gezond ontbijt te beginnen. De kinderen leren tijdens de week ook wat een gezond ontbijt is. Het is de bedoeling dat ze de informatie doorgeven aan hun ouders.

De aftrap van de ontbijtweek vindt maandag 27 oktober plaats op IJsbaan De Vechtsebanen in Utrecht om acht uur. De week wordt georganiseerd door het Voorlichtingsbureau Brood.

Reageer op dit artikel