nieuws

Tocat Catering & Events viert jubileum met sterrenkoks

Catering

Tocat Catering & Events uit het NoordHollandse Hem bestaat 15 jaar. Dit jubileum wordt onder meer gevierd met een groot benefiet gala diner waaraan diverse topchefs hun medewerking verlenen. De cateraar haalt maar liefst vijf Michelin sterren naar Hem waaronder die van Ron Blaauw en Michel van der Kroft.

Tocat Catering & Events viert jubileum met sterrenkoks

Naast het benefiet diner organiseert Tocat ook een open dag en een theater diner. De evenementen worden gehouden op 14, 15 en 16 mei in Hem. De locatie is een speciale spiegeltent op het terrein van de jubilerende cateraar.

Het benefiet gala diner is op 15 mei. Samen met de koks van Tocat bereiden Ron Blaauw, Constant Fonk, Michel van der Kroft, Piet van den Bosch en Theo van Rensch een vijfgangendiner. Wijnimporteur J. Bart verzorgt bijpassende wijnen bij het diner.

De opbrengst van dit diner gaat naar een internationaal waterproject dat streeft naar schoon drinkwater voor iedereen. De kosten voor het diner, inclusief entertainment en afterparty bedragen € 125,00 euro per persoon.