nieuws

Schaatsbaan Rotterdam kiest Van der Linde

Catering

De Schaatsbaan Rotterdam en Van der Linde Catering + Evenementen hebben overeenstemming bereikt over een samenwerking in de vorm van een zogenoemd preferred partnership.

Schaatsbaan Rotterdam kiest Van der Linde

Schaatsbaan Rotterdam opent op 30 november.  Vanaf dat moment kan er iedere winter van december tot maart op twee overdekte banen worden geschaatst. De initiatiefnemers Fred Nederhof en Robbert Wever verwachten ongeveer 150.000 bezoekers.

 

Er komt een 400-meterbaan en een funbaan, beide overdekt. Naast beide schaatsbanen komt een speciaal plein met allerlei winters vertier. Met regelmaat worden hier activiteiten georganiseerd met een koek en zopie plein in een winters decor.

 

Van der Linde Catering + Evenementen zal voor de evenementen culinaire arrangementen gaan verzorgen en desgevraagd ook maatwerkconcepten samenstellen, afgestemd op specifieke wensen van opdrachtgevers, zie Schaatsbaanrotterdam.nl.

Reageer op dit artikel