nieuws

Grolsch verslaat FC Twente

Catering

Grolsch heeft gewonnen van FC Twente. De rechter in Almelo heeft uitspraak gedaan in het kort geding van FC Twente tegen Grolsch. De conclusie van de rechter is dat de bestaande partnerovereenkomst rechtsgeldig is.

Grolsch verslaat FC Twente

De rechter is van oordeel dat de gemaakte afspraken moeten worden nagekomen en dat Grolsch marktconforme prijzen hanteert in haar relatie met FC Twente. Grolsch is tevreden over de uitspraak van de rechter en zal zich inspannen om de samenwerking op een goede manier voort te zetten, aldus Grolsch in een haar eigen persbericht.

Tom Verhaegen, algemeen directeur Koninklijke Grolsch: ‘Allereerst wil ik benadrukken dat we het spijtig vinden dat het tot een kort geding heeft moeten komen. Voor geen van beide partijen is dit goed. Grolsch en FC Twente hebben al 48 jaar lang een samenwerkingsrelatie. Beide merken zijn symbolen van de regio en kunnen rekenen op dezelfde enthousiaste achterban. We blijven geloven in een partnerschap met FC Twente. We zullen ons dan ook inspannen om de bestaande samenwerkingsovereenkomst op een goede manier voort te zetten. Het doet ons goed te horen dat de rechter ons heeft gekend in onze argumenten en dat de inspanningen die we hebben gedaan richting FC Twente zijn gewaardeerd.’

FC Twente en Grolsch hebben een partnerschap, dat bestaat uit naamgeving van het stadion en sponsoring, waarbij de levering van bier een essentieel onderdeel is. Dit partnerschap loopt nog meerdere jaren. Grolsch heeft de intentie om de club te blijven steunen.

Reageer op dit artikel