nieuws

Henry van der Loo: ‘Bijzonder om samen met mijn broertje op het podium te staan

Catering

De vorige Misset Catering Award die we in 2004 wonnen was heel bijzonder, maar deze is dat ook. Als tweede generatie stonden mijn broertje en ik nu op het podium. Heel bijzonder om dat mee te maken.’ Henry van der Loo van VanderLOO party- en business events nam samen met zijn broer Laurens de award in ontvangst. Met een lach op zijn gezicht.

Henry van der Loo: ‘Bijzonder om samen met mijn broertje op het podium te staan

. ‘Er staat bij ons een hele stevige fundering en daar gaan wij een heel mooi huis op bouwen’, zei Van der Loo doelend op zijn bedrijf waarvoor hij grote kansen ziet. ‘Voor ons is het belangrijk dat we het verhaal van de opdrachtgever vertalen in een evenement. Tegenwoordig gaat het in ons geval vooral om evenementen die een verhaal uitdragen.’

Henry van der Loo zei dit na afloop van de feestelijke uitreiking van de Misset Catering Awards op 13 november 2013 in het Miele Inspirience Centre in Vianen. Genomineerden, collega’s, fans en kopstukken uit de cateringbranche  waren aanwezig. De Misset Catering Awards, die ook wel de Oscars voor de catering worden genoemd, maakten na enkele jaren afwezigheid hun comeback.

Reageer op dit artikel