nieuws

Misset Catering Award bedrijfscatering voor Jeanette van der Linden

Catering

Jeanette van der Linden, manager A bij de Consumentenbond in dienst van Appèl@work, is uitgeroepen tot de beste manager bedrijfscatering. Ze won met een nipte voorsprong op Alphonse van Mierlo, cateringmanager D, locatie Delta Loyd Toorop, in dienst van ISS Catering Services.

Misset Catering Award bedrijfscatering voor Jeanette van der Linden

De genomineerden in de categorie bedrijfscatering maakten stuk voor stuk indruk op de jury. Nadat het uitverkoren viertal was bezocht door Hayk Simons en Ruud Baljé volgde in een groter verband aanvullend overleg. De voltallige jury moest er aan te pas komen om tot een slotsom te komen. Jeannette van der Linden maakte net iets meer indruk. Niet alleen op de jury overigens, want ze wordt het Pareltje van Appèl genoemd. Ze werkte jarenlang bij een grote cateraar en kwam bij Appèl@work tot grote bloei.

Van der Linden heeft een omvangrijk takenpakket. Van het in ontvangst nemen van goederen tot het aansturen van medewerkers en het indelen, verdelen en controleren van hun werkzaamheden. Bestellen, personeelsinzet bepalen en menu’s samenstellen behoren daar ook toe.

Charmant
Enkele andere goede eigenschappen: charmante werkwijze en communicatieve vaardigheden. ‘Ik ben tijdens de uitvoering van mijn werkzaamheden scherp, kritisch, gastgericht, vriendelijk en vrolijk. Ik straal dit ook uit.’ Deze woorden worden door de jury volledig onderschreven. Van der Linden zette zich in om een medewerker uit een ‘ziektetraject’ te halen, aldus de jury. Ook het introduceren van een roulatiesysteem voor de medewerkers wordt gewaardeerd. ‘Dit betekent meer variatie voor de medewerkers en ook meer werkplezier.’

Reageer op dit artikel