nieuws

Voorzitter Nolte wijkt voor jonge opvolger

Catering

Raymond Nolte heeft bekend gemaakt te stoppen als voorzitter van de vereniging Hospitality Management Nederland (vHMN) de voormalige VHVG. Hij vindt de tijd rijp voor vernieuwing en verjonging.

Voorzitter Nolte wijkt voor jonge opvolger

Op de algemene ledenvergadering op 6 februari draagt hij de voorzittershamer over. Het is nog niet bekend aan wie, zo meldt Food Hospitality. Nolte die vijf jaar voorzitter was, zegt: ‘Het past in de verjonging en vernieuwing binnen de vereniging als een ander en jonger gezicht voor de groep gaat staan. Het is nu aan iemand anders om de puntjes op de i te zetten en met nieuwe invalshoeken aan de weg te timmeren met de vereniging.’

Na zijn aftreden als voorzitter blijft Nolte aan als bestuurslid.

Reageer op dit artikel