nieuws

Champagnetorens luisteren evenementen op

Catering

Bar Company voegt een nieuw concept toe aan haar diensten: stijlvolle champagnetorens en luxe champagnebars op locatie. Hiervoor neemt Bar Company het bedrijf Bubbles Included over, zo meldt Event Branche.

Champagnetorens luisteren evenementen op

‘Naast de website van Bubbles inc en barcompany.nl hebben we ook een nieuwe website gemaakt voor de champagnetorens: Champagnetoren.nl’, aldus Tim Wildenbeest en Djordi te Nijenhuis van Bar Company. Bubbles incl. startte in 2010 en bouwde met name dankzij haar opvallende champagnetorens een klantenkring met gerenommeerde bedrijven op.

Wildenbeest en Te Nijenhuis zeggen: ‘Champagne is het meest feestelijke drankje, zeker voor evenementen en bedrijfsfeesten. Bar Company heeft inmiddels naam gemaakt met het neerzetten van een beleving, op iedere locatie in combinatie met goed opgeleid personeel. Daar past de Champagnetoren ook perfect bij.’

Reageer op dit artikel