nieuws

Catering Lokaal beloont leveranciers met gevelbord

Catering

Catering Lokaal dat samenwerkt met producenten uit de regio waar evenementen worden verzorgd, beloont deze producenten met een bord op de gevel. Dit zorgt voor meer bekendheid.

Catering Lokaal beloont leveranciers met gevelbord

Catering Lokaal combineert producten van ‘the best shops in town’ om daar een menu van te maken. ‘De formule blijkt een schot in de roos’, meldt Catering Lokaal ‘En dat hoeft niet onopgemerkt te blijven. Vandaar dat na ieder succesvol bedrijfsevenement de plaatselijke leveranciers beloond worden met een prachtig bord op de gevel.’

De kick-off van deze actie vond plaats in Breda bij Wijnhuis Oktober in Breda. De aangesloten ondernemers in Breda zijn: Wijnhuis Oktober, Neri Sushi, Jade, Mestrini, De Komeet, Patisserie Teurlings, Sate Catering, Kastino Marco Mourits, Slagerij Van Beijsterveldt, Soepkliniek en Boulanger Artisanal, Bakkerij Vromans en De Gezonde Tafel. Ondernemingen in andere plaatsen zullen volgen.