nieuws

Bedrijven kunnen kerst vieren in Winterwonderland

Catering

Vanaf vrijdag 21 november is de Hanzezaal van Congres- en vergadercentrum Hanze Plaza omgetoverd tot Winterwonderland. Bedrijven krijgen de gelegenheid om daar kerstactiviteiten te organiseren.

Bedrijven kunnen kerst vieren in Winterwonderland

De Hanzezaal van congrescentrum Hanze Plaza wordt omgetoverd tot een verlichte witte wereld vol sfeer, lichtjes en gezelligheid met culinaire stands, barretjes en sfeermuziek, aldus Beijk Catering dat hapjes, borrels en stevige buffetten verzorgt, al dan niet inclusief feestavond met een dj of livemuziek. ‘Dé manier om samen met uw medewerkers of relaties het jaar af te sluiten of het nieuwe jaar te starten. Naar wens kunt u de kerstpakketten bij ons laten bezorgen, zodat uw medewerkers en collega’s deze na afloop mee naar huis kunnen nemen’, aldus Beijk Catering.

Een Winterwonderlandborrel in Hanze Plaza is te boeken, inclusief alle drankjes en luxe hapjes, vanaf €27,50 per persoon.

Reageer op dit artikel