nieuws

Cateraar Appèl opent Nuttig! In Amsterdam

Catering 465

Cateraar Appèl en Arrange Integrated hebben samen de eerste vestiging van het concept Nuttig geopend. Het is een commerciële concept dat werk, wonen en plezier ondersteunt en is gevestigd in wooncomplex de BrouwerIJ op Zeeburgereiland.

Cateraar Appèl opent Nuttig! In Amsterdam

Gasten kunnen hier bij Nuttig! op ieder moment van de dag terecht voor goede koffie, lekker eten (ook to go), een prettige werkplek en gemakdiensten. Cateraar Appèl en Arrange Integrated zijn samen verantwoordelijk voor Nuttig! op Zeeburgereiland.

Extra services bij Nuttig!

Simone Wesdorp, Facility Solutions Developer bij Arrange Integrated, vertelt: ‘Vol trots kunnen wij vertellen dat Nuttig! open is! In de afgelopen maanden is er hard gewerkt om de verbouwing te realiseren. Het is een prachtige locatie geworden waar je heerlijk kunt lunchen en prettig kunt werken. Bij Nuttig! kun je naast food en work ook terecht voor services en events. Nuttig! draait al sinds eind september en is recent officieel geopend.

Via de Nuttig!-app regel je eenvoudig verschillende gemakdiensten, zoals een stomerijservice of de huur van statafels en gereedschap. En heb je zin om je verjaardag buiten de deur te vieren? Dat kan allemaal bij Nuttig!’

De opening van Nuttig! is een meerwaarde voor Zeeburgereiland. Dit is een nieuwe stadswijk in aanbouw op een centraal gelegen locatie in Amsterdam te midden van ’t IJ. De wijk kenmerkt zich door het urban karakter en de vrijheid om zowel te werken als te ontspannen. Nuttig! is hier een fijne aanvulling op volgens een bewoner van de BrouwerIJ: ‘Als bewoner vind ik het fijn dat er nu een plek is waar ik zowel met mijn vrienden als zakelijke relaties naar toe kan. En dat alles op loopafstand van mijn huis. Daarnaast kan ik gemaksdiensten, zoals de stomerij, eenvoudig via de Nuttig! app regelen. Hierdoor hoef ik niet zelf naar een stomerij, maar worden mijn kleren opgehaald en netjes bij Nuttig! afgeleverd.’

Betrokken partijen bij Nuttig!

Hospitality concept NUTTIG! is tot stand gekomen in samenwerking met de volgende partners: Enbiun (conceptontwikkelaar), CBRE Global Investors (vastgoedontwikkelaar), MVGM Wonen (vastgoedregisseur),Verel Expo (interieurontwerper), JBV Management (bouwmanagement), The Office Service (aanbieder gemaks- en vitaliteitsdiensten) en Skopei (app-ontwikkelaar).


>> Meer over Appel