nieuws

Team Benelux wint Compass Culinary Cup 2018

Catering 252

Tijdens de eerste editie van de Compass Culinary Cup Continental Europe gingen acht teams met elkaar de strijd aan in het beroemde ‘Ecole Jean Drouant’ in Parijs.

Team Benelux wint Compass Culinary Cup 2018

Ze werden beoordeeld door een strenge vakjury bestaande uit: de Libanese chef Joe Barza, HR Director Continental Europe, Karen Hoyndorf en Finance Director Continental Europe Paul Baker.

Culinary Cup

Compass Culinary Cup

Jasper Gronert

Jasper Gronert (Executive Chef, Famous Flavours, NL) en Guillaume Lesieur (Chef des Salon, European Court of Justice, Luxembourg) vormden samen team Benelux. Door middel van een mystery basket challenge moesten zij in de kwartfinales strijden tegen het Nordics team. In de halve finale steden ze tegen team Iberia, waarbij Jasper en Guillaume overtuigend als winnaar uit de bus kwamen. Na twee spannende rondes wist team Benelux in een bloedstollende finale tegen team DACH (Duitsland) ook te winnen en sleepte hiermee de gewilde Culinary Cup binnen.

Compass Culinary Cup is een jaarlijks evenement waarbij de beste chefs van Europa het tegen elkaar opnemen. Compass Group is wereldwijd marktleider in food en support services met meer dan 500.000 medewerkers in ruim 50 landen.

Reageer op dit artikel