nieuws

Sterchef Dennis Middelkoop en Bram Verleg starten Sense by Foodtastic

Catering 707

Sense Restaurant en Foodtastic slaan de handen ineen en starten cateringconcept onder de naam Sense by Foodtastic.

Sterchef Dennis Middelkoop en Bram Verleg starten Sense by Foodtastic
Dennis Middeldorp – chef-kok en eigenaar van het met een Michelinster bekroonde Sense Restaurant –  en Bram Verleg, oprichter en eigenaar van Foodtastic, een bedrijf wat zich richt op detachering & consultancy in Hospitality Solutions starten cateringconcept Sense by Foodtastic.
Exclusieve catering op locatie dient niet alleen op gastronomisch gebied, maar ook qua service en productie hetzelfde niveau te hebben als dat van een sterrenrestaurant is de filosofie achter Sense by Foodtastic. Vanaf eind april organiseert Sense by Foodtastic  exclusieve gastronomische evenementen op niveau, zowel klein- als grootschalig. Van private cooking, bruiloft of personeelsfeest tot productpresentatie of vernissage. Ieder event wordt op maat gemaakt en gastronomisch gezien kunnen beide heren alles verzorgen. ‘Het worden smaakmakende bijeenkomsten die zich weten te onderscheiden en nog lang bij zullen blijven’, aldus beide heren.
Reageer op dit artikel