Catering Groep Nederland koopt feest- en ontmoetingslocatie in Eerbeek

Catering Groep Nederland koopt feest- en ontmoetingslocatie in Eerbeek
Evenementenlocatie.

Catering Groep Nederland is een nieuwe uitdaging aangegaan. Catering Groep is de nieuwe eigenaar van het pand van voormalig Restaurant en Partycentrum De Heideroos in Eerbeek.

'Een eigen locatie was al een tijd iets wat wij misten in ons aanbod, een plek waar we onze eigen draai aan kunnen geven en die goed past bij Catering Groep Nederland. We zijn heel blij dat we deze nu gevonden hebben in Eerbeek',  aldus Ronald Burgers, eigenaar van Catering Groep Nederland.

Groene locatie

De feest- en ontmoetingslocatie ligt op een prachtige, groene locatie op de Veluwezoom, aan de rand van het bos. Een prachtige plek voor iedere soort gelegenheid. Dat kan een zakelijke bijeenkomst zijn, zoals een vergadering, congres, lezing, seminar of bedrijfsuitje. Naast het serieuze gedeelte is er voldoende ruimte voor leuke buitenactiviteiten, zoals een mountainbikeclinic of een tourrit op een E-chopper. Bij terugkomst van de deelnemers is de chef-kok al begonnen met het bereiden van gerechten op de Green Egg en kunnen ze gelijk aanschuiven.

Ook voor feesten, zoals bruiloften en jubilea zijn gasten van harte welkom! In de locatie kan de bruiloft van A tot Z plaatsvinden, van de ceremonie tot het feest. Er wordt een gazon aangelegd met fruitbomen. Met openslaande deuren loop je vanuit de feestzaal zo de boomgaard in. Daarmee wordt het een mooie plek voor lente- en zomerse bruiloften.