Scholier Michelle Eelman loopt mee met managing director McDonald's

Scholier Michelle Eelman loopt mee met managing director McDonald's

McDonald's heeft een nieuwe managing director verwelkomd. Scholier Michelle Eelman liep als Baas van Morgen een dag mee met Erwin Dito, de managing director van McDonald's Nederland.

Baas van Morgen is een initiatief van JINC om jongeren voor te bereiden op de arbeidsmarkt. Samen met bedrijven en scholen strijdt JINC voor een samenleving waarbij je achtergrond niet je toekomst bepaalt. Een missie die McDonald’s onderschrijft.

Na een eerste kennismaking in januari mocht Michelle echt aan de slag ging bij McDonald’s Nederland. Op de agenda stonden onder andere een vergadering met managing director Erwin Dito en een rondleiding achter de schermen bij restaurant Amsterdam Muntbergweg.

Erwin Dito: 'Dat de jeugd de toekomst heeft, dat heeft Michelle vandaag maar eens te meer bewezen. Heel gaaf en waardevol om te horen hoe een ambitieuze scholier naar ons bedrijf kijkt. Dit stimuleert ons om nog vaker het net op te halen bij onze jongere collega’s in de restaurants om inspiratie op te doen voor nieuwe ideeën.'

McDonald’s Nederland

Wekelijks serveert McDonald’s Nederland aan bijna 3,2 miljoen gasten producten die door ruim 19.000 medewerkers met zorg worden bereid. De gezondheid en veiligheid van gasten en werknemers hebben de hoogste prioriteit. In Nederland heeft McDonald’s 254 restaurants.