Sugar Lee Whopper op menu Ter Marsch & Co

Sugar Lee Whopper op menu Ter Marsch & Co
Kleurrijk is-ie: de Sugar Lee Whopper van Ter Marsch & Co.

Hamburgerrestaurant Ter Marsch & Co zet een Sugar Lee Whopper op het menu. De Sugar Lee Whopper is een kleurrijke burger, vernoemd naar de eveneens kleurrijke en befaamde kale, lesbische zangeres Sugar Lee Hooper.

Met de Sugar Lee Whopper wil Ter Marsch & Co stilstaan bij Pride Amsterdam en de betekenis van dit event, dat er door corona anders uitziet dan voorgaande edities.

'Onze locatie aan de Bloemenmarkt van Amsterdam gaat de gezelligheid van Pride Amsterdam én de botenparade voor de deur dit jaar missen. En omdat wij Pride Amsterdam één van de leukste feestjes van het jaar vinden, zetten wij deze speciale Pride Amsterdam burger op de kaart. Ook een cocktail trouwens, de No Milkshake cocktail', zegt Pim de Lange, mede-eigenaar van Ter Marsch & Co.

Sugar Lee Hooper was één van de eerste artiesten in Nederland die open sprak over haar seksualiteit en ook één van de eerste artiesten die in 2001 gebruik maakte van het in Nederland opengestelde huwelijk voor homo's en lesbiennes. Ze overleed in 2010, maar haar muziek, onder andere 'Oh, wat ben je mooi' en haar sprankelende persoonlijkheid leven voort. Ook op de kaart van Ter Marsch & Co.

De Sugar Lee Whopper is een extravagante burger van Nederlands limousinrund, met crispy sla, tomaat, gegrilde witte ui, cheddar, boerenkaascustard en tomatensalsa. De Sugar Lee Whopper is ook met een plantaardige burger verkrijgbaar.

ter marsch & co
'No Milkshake cocktail'

Daarnaast introduceert Ter Marsch & Co de 'No Milkshake cocktail', dit met een knipoog naar, en ter ere van, het bekende LGBTQ festival dat dit jaar ook niet kon doorgaan.

De Sugar Lee Whopper en de No Milkshake cocktail zijn vanaf 31 juli, de start van Pride Amsterdam verkrijgbaar bij alle Ter Marsch & Co filialen.